Главная | RSSВторник, 23.04.2024, 14:08

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » 2010 » Май » 10 » За День Перемоги 9 Травня Малинчани віддали життя
За День Перемоги 9 Травня Малинчани віддали життя
00:41

Великий День перемоги 9-го Травня святкує людство. Війну виграв  наш багатонаціональний народ, відомий любов’ю до Батьківщини. Ціна, яку заплатив наш багатонаціональний народ перевищує більше 40 мільйонів громадян . Таку дорогу ціну народ заплатив за політичні амбіції і прорахунки Сталіна, який марив владою. В той же час історики стверджують, що втрати з боку Радянської армії були не спів розмірні із супротивником ( приблизно 4 до 1) , оскільки Сталін на передодні війни знищив досвідчених радянських офіцерів та генералів. В цьому сенсі Московський патріархат вказує, що : 

"При Сталине была создана бесчеловечная система, и ничто ее не может оправдать: ни индустриализация, ни атомная бомба, ни сохранение государственных границ, ни даже победа в Великой Отечественной войне, ибо всего этого добился не Сталин, а наш многонациональный народ. Режим, созданный Сталиным, держался на терроре, насилии, подавлении человеческой личности, лжи и доносительстве. Этот режим пожирал самого себя, когда сами палачи превращались в жертвы, и имел временный успех."  http://www.mospat.ru/ru/2010/05/06/news17638/.

Малинські старожили згадують, що на початку військової компанії літа 1941 року у м.Малин та окрузі було в примусовому порядку зібрано радянськими військовими все доросле населення, не навчене військовій справі.  На кожні 2 чоловіка було видано 1 гвинтівку з боєкомплектом  та направлено добровольців для ліквідації прориву під смт.Чоповичі проти регулярних військ вермахту. В результаті протистояння необстріляних Малинчан з піхотою та танками вермахту, майже нікого не залишилося в живих. Захопивши Малин , фашисти оголосивши премії за інформування властей про місцезнаходження євреїв, циган і комуністів - знищили останніх…     

   

Просмотров: 975 | Добавил: net1937 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz