Главная | RSSПятница, 26.04.2024, 18:54

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » 2012 » Март » 10 » Многоуважаемый господин Путин!
Многоуважаемый господин Путин!
14:15

Позвольте искренне и сердечно поздравить Вас с уверенной победой на президентских выборах РФ.  В Вашем лице, желаем мира и процветания великому Российскому государству и его народу,  в составе которого проживают миллионы выходцев с Украины.    

Вот уже более 300 лет, как украинцы служат и работают в интересах государства Российского, осваивали Сибирь и Дальний Восток, покоряли космос и осваивали целину, проливали кровь почти во всех военных сражениях. Сегодня в Украине проживают миллионы ветеранов, на плечи которых легло бремя Великой Отечественной войны и послевоенного восстановления разрушенной страны.

Многие из ветеранов, внимательно смотрят и недоумевают по поводу сегодняшних российско - украинских взаимоотношений в сфере политики и экономики. Сегодняшние российско - украинские взаимоотношения нуждаются как никогда, в более продуктивном и рациональном улучшении с целью развития экономик наших стран.   

Многоуважаемый господин В.В.Путин, мы уверенны, что многие граждане живущие в наших государствах надеются на то, что избрание Вас на пост Президента РФ позволит  вывести российско - украинские взаимоотношения на новый, качественный уровень.

 Позвольте еще раз, поздравить Вас с победой на президентских выборах Российской Федерации и пожелать всего самого наилучшего.

С уважением,  Малинское отделение Всеукраинского объединения ветеранов. 

Просмотров: 1792 | Добавил: net1937 | Рейтинг: 3.0/3 |
Всего комментариев: 8
8 Anthonyfiege  
0
Я уже посмотрел этот фильм на нормальном сайте, просто супер, не зря его так долго ждал!
Кто ещё не видел, смотрим здесь, ребята - HD17.RU

7 Michaeltrout  
0
Я уже посмотрел этот фильм на нормальном сайте, просто супер, не зря его так долго ждал!
Кто ещё не видел, смотрим здесь, ребята - HD17.RU

6 Вячеслав  
0
Гарно малинські ветерани в 2012 прогнулись... Як у них сьогодні справи? Чи живі та здорові, чи досі шлють хуйлу поздоровдення?

5 Украина-РФ  
0
Протокол шостого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії

Подальший розвиток отримало українсько-російське військово-технічне співробітництво.

Комісія постановила доручити урядам України та Російської Федерації:

4. Урядам Сторін забезпечити розробку і підписання в стислі терміни Меморандуму про сприяння Російської Федерації щодо зближення технічних регламентів України і Митного союзу.

5. Урядам Сторін підготувати пропозиції зі взаємодії української сторони з Євразійським банком розвитку, антикризовим фондом ЄврАзЕС і Міждержавним банком СНД.

6. Опрацювати питання про включення державної корпорації „Банк розвитку і зовнішньоекономічної діяльності” (Зовнішекономбанк) до переліку організацій, кредитні угоди з якими підписуються за процедурами, визначеними для міжнародних фінансових організацій.

7. Виконати п.12 «Дорожньої карти» з врегулювання питань в інвестиційному, фінансовому та галузевому співробітництві Російської Федерації та України від 15 жовтня 2013 року (м. Калуга, РФ) про включення російського рубля до 1-ї групи Класифікатора іноземних валют та банківських металів Національного банку України.

8. Активізувати розробку і впровадження нових принципів і механізмів взаємовигідного співробітництва в газовій галузі.

9. Продовжити реалізацію заходів з організації в Україні виробництва ядерного палива для реакторів ВВЕР-1000 за російськими технологіями.

10. Підготувати пропозиції з організації фінансування проекту спорудження енергоблоків №3 та №4 Хмельницької АЕС.

11. Продовжити в 2014 році роботи з розробки та реалізації програм двостороннього співробітництва в галузі машинобудування, хімічної промисловості, суднобудуванні, гірничо-металургійному комплексі, із залученням галузевих асоціацій.

12. Забезпечити завершення спільних державних випробувань літака Ан-70 до кінця першого кварталу і за їх підсумками прийняти рішення про спільне серійне виробництво.

13. ДП «Антонов» і Об’єднаній авіабудівній корпорації активізувати роботу з вирішення питання створення спільного підприємства для управління програмою відновлення серійного виробництва літаків сімейства Ан-124 з двигунами Д-18Т.

14. Продовжити роботу зі створення єдиного навігаційно-часового простору України та Російської Федерації на базі системи ГЛОНАСС, щодо забезпечення подальшої реалізації проектів «Наземний старт», «Морський старт» та програми «Дніпро».

15. Продовжити реалізацію ініціативи зі створення Причорноморського зернового Комітету.

18. Приділити пріоритетну увагу розвитку українсько-російського військово-технічного співробітництва, кооперації підприємств оборонних галузей промисловості, створенню спільних підприємств у військово-технічній сфері з урахуванням чинного законодавства України і Російської Федерації.

19. Вжити заходів для підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про реалізацію Програми військово-технічного співробітництва між Україною і Російською Федерацією на 2013-2017 роки.

20. Внести на розгляд урядів до кінця першого кварталу 2014 року узгоджені пропозиції про збільшення участі Російської Федерації в розвитку соціально - економічної сфери м.Севастополь та інших населених пунктів - місць дислокації військових формувань Чорноморського флоту Російської Федерації на території України.

22. Завершити підготовку до підписання проектів міжурядових угод: про узгодження пересувань, пов’язаних з діяльністю військових формувань Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, поза місцями їх дислокації; про порядок ретину державного кордону України військовими кораблями, суднами забезпечення, літальними апаратами, військовослужбовцями Чорноморського флоту Російської Федерації; з питань реєстрації за місцем проживання (перебування) військовослужбовців і цивільних осіб Чорноморського флоту Російської Федерації, членів їхніх сімей в міграційних органах України.

Активізувати роботу з узгодження інших проектів угод з питань функціонування Чорноморського флоту Російської Федерації та його перебування на території України.

23. Врегулювати питання оподаткування структурних підрозділів Чорноморського флоту Російської Федерації та митного оформлення матеріально-технічних засобів, що ввозяться в інтересах флоту на територію України всіма видами транспорту, з дотриманням прикордонного, митного та інших видів державного контролю при перетині українсько-російського кордону відповідно до чинного законодавства України, а також з урахуванням статусу Чорноморського флоту Російської Федерації, що базується на території України.

24. Приступити до переговорів з підготовки двосторонньої угоди про заміну озброєнь і військової техніки Чорноморського флоту Російської Федерації, що базується на території України.

4 КГБ СССР  
0
Путин: Куда бы Украина ни шла, мы все равно когда-то и где-то встретимся...

Больше читайте тут: http://www.unian.net/news/593347-putin-kuda-byi-ukraina-ni-shla-myi-vse-ravno-kogda-to-i-gde-to-vstretimsya .html

3 AUSTRIA  
0
путін оголосив дружньому народу україни - торгівельну війну,
тобто продовжується 300-літня "дружба" росії із введення кріпосного права в україні ...?

2 уніан  
0
В Москве продолжают воевать с украинскими сырами

http://www.unian.net/rus/news/491027-v-moskve-prodoljayut-voevat-s-ukrainskimi-syirami.html

1 прохожий  
0
Глава украинского МИД Константин Грищенко считает, что из-за тесных исторических связей и родственных уз Россия для миллионов украинцев намного больше, чем просто сосед и просто партнер."Иногда складывается впечатление, что только возвращение Украины в свою зону влияния даст некоторым российским политикам ощущение возвращения к привычному порядку вещей, "нормы". В этом - помеха. Мы готовы инвестировать в партнерство свой экономический потенциал, но не готовы жертвовать стремлением строить Украину именно по европейским критериям", - пишет министр.

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz