Главная | RSSПятница, 26.04.2024, 17:26

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » 2011 » Август » 13 » Малинщина кримінальна
Малинщина кримінальна
14:53

 З початку року сектор дільничних інспекторів Малинський МВ УМВС розглянув 698 заяв громадян, порушено 71 кримінальну справу, з них  за незаконний збут самогону 13 – повідомляють «Малинські новини».  До адміністративної відповідальності притягнуто 1020 осіб, за фактами насильства у сімї складено 118 адміністративних протоколів, 37 злісних порушників сімейного спокою поставили на профілактичний облік.

    Напевне надивившись голлівудських фільмів, працівники охорони одного із великих підприємств міста, вимкнувши камери відео спостереження - намагалися вивезти із підприємства паперову продукцію на вантажному автомобілі. Доведеться відповідати за порушення закону і 20-річному малинчанину – любителю їзди на викраденому авто. А інший малинчанин, прикупивши через Інтернет обладнання для несанкціонованого відео та аудіо спостереження, був затриманий правоохоронцями за незаконне придбання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, тобто злочину, передбаченого ч.1 ст. 359 КК України. За шахрайство затримано 21-річного юнака, який намагався в магазині розрахуватися за куплений товар - сувенірною купюрою номіналом 100 гривень. Непрацюючий 59-річний «Атлет» , житель району виніс із тракторного стану ТОВ «Любовичі» двигун від комбайна та інші запчастини загальною вагою більше 100 кілограмів. 85-річний житель Малинського району звернувся до міськвідділу з повідомленням про те, що із його будинку невідомим викрадено мобільний телефон «Нокіа», пральну машину та гроші в сумі 100 гривень.Оперативники слідчої групи міськвідділу за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого 31-річного місцевого жителя, який в скоєнні злочину зізнався. Ведуть боротьбу правоохоронці також із «вирощувачами» маку – у мешканця села Соснівки нещодавно вилучено 140 рослин маку. 

    Працюють у сфері розкриття злочинів і фахівці Малинської міжрайонної податкової інспекції, які з метою руйнування тіньових схем ухилення від сплати податків та недопущення мінімізації податкових зобов’язань – просять платників податків надати пояснення про причини збиткової господарської діяльності, а також про наявність перспектив щодо подальшої  роботи підприємств.     

     А поряд із Малинщиною, у одному із сіл Радомишльського району, співробітниками правоохоронних органів викрито підпільних цех із виробництва товарів відомої фірми. Нині по порушених кримінальних справах, триває слідство і невдовзі суд має вирішити подальшу долю порушників закону.

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 852 | Добавил: net1937 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz