Главная | RSSПятница, 19.04.2024, 09:48

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » 2011 » Февраль » 15 » Янукович заборонив державним органам влади надавати платні послуги
Янукович заборонив державним органам влади надавати платні послуги
18:30
Президент України Віктор Янукович підписав доручення щодо забезпечення додержання прав та законних інтересів фізичних і юридичних осіб у відносинах з органами державної влади та органами місцевого самоврядування, запобігання проявам корупції під час надання адміністративних послуг.

Текст документу розміщений на сайті Президента.

Головна мета доручення В. Януковича - "забезпечення додержання прав та законних інтересів фізичних і юридичних осіб у відносинах з органами державної влади та органами місцевого самоврядування, запобігання проявам корупції під час надання адміністративних послуг”.


Таким чином, М. Азаров до 1 квітня цього року повинен розробити та подати для внесення Президентом України як невідкладний законопроект про основні засади та порядок надання адміністративних послуг. В цьому контексті йдеться про визначення поняття адміністративних послуг, можливість надання адміністративних послуг виключно органами державної влади та бюджетними установами, заборону надання платних послуг органами державної влади; основні принципи надання адміністративних послуг, вичерпний перелік адміністративних послуг, платність чи безоплатність їх надання, визначення прав одержувачів адміністративних послуг, зокрема прав на одержання повної та достовірної інформації про порядок, строк надання адміністративної послуги, визначення обов'язків органів, що надають адміністративні послуги.


Окрім того, доручення стосується й методики визначення розміру плати за надання адміністративних послуг, обмеження розміру плати за надання адміністративних послуг фактичними витратами на надання таких послуг, здійснення оплати повної вартості платної адміністративної послуги єдиним платежем відповідно до встановленого розміру, зарахування коштів від надання адміністративних послуг до загального фонду Державного бюджету, порядку, строків надання адміністративних послуг, вимоги до стандарту надання таких послуг та порядку його розроблення, форм контролю, запровадження надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг, визначити порядок діяльності таких центрів, створення єдиного веб-порталу з вичерпною Інформацією щодо порядку надання адміністративних послуг, використання інформаційно-телекомунікаційних технологій під час надання адміністративних послуг, відповідальністі за порушення встановленого порядку надання адміністративних послуг.
Просмотров: 1307 | Добавил: net1937 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz