Главная | RSSЧетверг, 28.03.2024, 19:10

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » 2011 » Март » 18 » У Малинському районі автомобіль, в якому знаходилося четверо чоловіків, злетів у річку
У Малинському районі автомобіль, в якому знаходилося четверо чоловіків, злетів у річку
22:26

Увечері 14 березня 2011p, переходячи міст через річку Ірша, що в Малинському районі, двоє молодих людей помітили у воді щось схоже на автомобіль. Своїми підозрами вони негайно поділилися з працівниками міліції, зателефонувавши за номером «102».

Негайно на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Малинського райвідділу міліції та екіпаж ДАІ. Як виявилось, у річці дійсно «плавала» автівка. В її салоні було виявлено труп чоловіка. За попередніми здогадками, він став заручником злощасного автомобіля і не зміг своєчасно вибратися назовні. Правоохоронці мали вияснити, чи був загиблий водієм, а також чи були в машині ще пасажири окрім нього.

Провівши ретельний огляд місця події, міліціонери дійшли висновку, що ДТП сталося зовсім недавно. Про це свідчив ряд фактів: у машині, що затонула, горіли фари, а просто перед мостом на дорозі залишилися чіткі сліди автівки, що вели в кювет.

Підозрюючи, що загиблий чоловік був у машині не один, працівники міліції одразу почали розпитувати жителів найближчих сіл, чи бува хто з них не помітив нічого незвичного, що могло бути пов’язане з пригодою. Не минуло й півгодини, як декілька жителів одного з сіл розповіли, мовляв, бачили трьох чоловіків у мокрому одязі. Вони прямували на місцеву залізничну станцію. Не гаючи ані хвилини, працівники ДАІ вирушили на вказане місце і дійсно помітили там трьох до нитки промоклих чоловіків. Ті особливо не пручалися і мирно здалися в руки правоохоронцям, зізнавшись, що вони дійсно знаходилися у злощасній машині.

Як з’ясувалося пізніше, четверо чоловіків разом зібралися на заробітки. Їздили вони так вже не вперше. Ось і чергового разу 33-річний житель Сумської області, вирушивши в дорогу своїм автомобілем, прихопив із собою ще одного односельчанина, потім заїхав за товаришем у Київську область. Останнім пунктом зупинки стало село у Малинському районі Житомирщини, де на них очікував четвертий заробітчанин. Чоловіки, видно, настільки зраділи один одному, що вирішили негайно відмітити зустріч. Підкріпившись спиртними напоями, вони вирушили в дорогу. Але далеко заїхати їм не вдалося. Неадекватний стан водія не дозволив йому своєчасно зорієнтуватися на заокругленій ділянці дороги, внаслідок чого машина залишилась без керування і, пролетівши 8-метровий кювет, опинилася просто в річці. Налякані чоловіки намагалися будь-що вибратися з автомобіля, що стрімко тонув. Це вдалося тільки трьом з них. Зрозумівши, що четвертого товариша, жителя Сумської області, не витягнути, врятовані вирішили негайно залишити місце пригоди. Діставшись найближчої залізничної станції вони мали намір й геть зникнути. Проте не встигли.

Наразі вже порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 286 (Порушення Правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України.



Ольга Номерчук,
УДАІ УМВС України
в Житомирській області

Просмотров: 876 | Добавил: net1937 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz