Главная | RSSЧетверг, 28.03.2024, 20:48

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 19 » Сьогодні в Малині перебуває губернатор
Сьогодні в Малині перебуває губернатор
11:02

Сьогодні Малин з робочим візитом має відвідати голова Житомирської ОДА С.Рижук. А на передодні визиту Житомирський губернатор Рижук попередив чиновників - відповідно до розпорядження губернатора Житомирської області Сергія Рижука «Про стан розрахунків за спожиті енергоносії підприємств житлово-комунального господарства області» керівникам райдержадміністрацій і мерам міст наказано до 01.10.10 забезпечити підготовку об'єктів господарського комплексу та соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2010 / 2011 року.  

Визнати роботу голів райдержадміністрацій: Володарськ-Волинського - Кочина, Житомирської - Кулика, Любарської - Малюка, Малинської - Стельмаха, Радомишльської – Харитончука з питання погашення заборгованості за спожиті енергоносії недостатньою.

Звернути увагу Бердичівського міського голови - Мазура В.К., Житомирського міського голови - Шелудченко В.Т., Коростенського міського голови - Москаленко В.В., Коростишівського міського голови - Чікола М.К., Малинського міського голови - Фещенко, Новоград- Волинського міського голови - Боровця, Овруцького міського голови - Шваба В. В. та Олевського міського голови - Кухарі А.В. на недостатню організацію роботи з погашення заборгованості за спожиті енергоносії. 

Під час зустрічі з головою Житомирської ОДА С.М.Рижук , голова Малинського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів О.Д.Грищенко озвучив, що громаду Малина турбують:  необґрунтовано високі комунальні тарифи, більші ніж у Житомирі  ціни на базарі та вщент погана дорога до лікарні.  У відповідь пан С.М.Рижук зазначив, що проблеми Малинщини  знає і більшість цих проблем можуть вирішити місцеві чиновники, адже хто хоче вирішити питання  той працює , а той хто не хоче працювати лише шукає причини.  Голова облдержадміністрації ознайомив присутніх з соціально-економічним станом області, охарактеризував перспективи розвитку та плани на майбутнє. Дав відповіді на запитання присутніх.

Цього ж дня голова облдержадміністрації С.Рижук зустрівся з трудовим колективом ДП "Малинське лісове господарство".

http://news.city.zt.ua/vlada/1689-zhitomirskij-gubernator-rizhuk-poperediv.html

http://ruporzt.com.ua/oblasni_novini/21587-gubernator-zhitomirshhini-vidvidav-malinskij.html

Просмотров: 1011 | Добавил: net1937 | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz