Главная | RSSСуббота, 20.04.2024, 10:33

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » 2010 » Апрель » 20 » Новий керівник має очолити Малинську податкову службу чи спецоперація податкової міліції?
Новий керівник має очолити Малинську податкову службу чи спецоперація податкової міліції?
23:48

За останні п’ять років у "головному кріслі" податкової надовго не затримується жодний новопризначений керівник.  Деякі обізнані у ситуації джерела стверджують, що непроста ситуація у податковій обумовлена наявністю гранітних кар’єрів і впливом деяких посадових осіб, що займаються у регіоні боротьбою із корупцією …   

До речі, на передодні зміни керівництва  районну - податкову відвідали співробітники головного управління податкової міліції ДПА України…

Щорічні зміни керівництва районної податкової служби свідчить про низький рівень підбору кадрів і вкрай негативно впливають на інвестиційну привабливість регіону та  імідж держави,  оскільки в Малині компанія "Вайдман" розмістила найбільшу іноземну інвестицію Швейцарії в Україні.  

 


Просмотров: 1158 | Добавил: net1937 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 3
3 Налоговий Скандал в Житомире  
0
http://103fm.com.ua/index.php/2008-11-25-16-36-48/10318----q-q.html
Представник компанії-власника «Житомирських ласощів» також поінформував, до яких дій планують вдатися керівники кампанії, реагуючи на ганебну для бізнесу ситуацію:

«Буде звернення до Посла Швейцарії в Україні, буде звернення до всіх міжнародних організацій, в тому числі до Міжнародного валютного фонду в якого Україна просить гроші, до Світового банку і департаменту США, куди віце-прем’єр Сергій Тигіпко поїхав просити гроші і запрошувати американських бізнесменів їхати до нас, створювати робочі місця й інвестувати гроші. І друге, що ми зробимо, (ми будемо збирати загальні збори акціонерів) , це – перереєстрацію підприємства з Житомира в Київ. Якщо ми не потрібні області, то область тим більше не потрібна нам» – каже Ігор Бойко. Для області такий крок виллється, по-перше, втратою сімдесяти мільйонів гривень податків, які планувалося отримати з підприємства в 2010 році. До цього народний депутат України й лідер обласної організації «БЮТ» Сергій Пашинський додає:

«Я абсолютно чітко розумію логіку цих процесів. Чому наїзд, іншого слова я не маю, був проведений на підприємство, яке проходить міжнародний аудит, яке в цьому році підписало угоди про розширення і будівництво другої черги підприємства, вартістю близько 100 мільйонів доларів інвестицій в нашу область, яке бухгалтерський облік веде так прозоро, що більше вже неможливо… Це просто, щоб залякати всіх інших, показати обличчя нової влади, зробити, щоб тут була вже якась східна деспотія…»

Своє ставлення до конфлікту навколо «Житомирських ласощів» прокоментував на сьогоднішній прес-конференції начальник Управління податкової міліції області Віктор Максимишин.

«Вони мінімізували співробітникам зарплату до мінімальної. Ну, наприклад, грубо кажучи, 600 гривень і півтори тисячі: цю тисячу треба якось людині віддати. В конвертах вони її не давали. Вони змусили усіх до одного працівників підприємства заключити з іншою фірмою договір про надання консультацій зі зберігання кондитерських виробів. Опитані працівники показали, що ніяких послуг вони не надавали і ця фірма розраховувалася з кожним працівником. На зарплатну картку нараховувалася оця різниця від мінімальної зарплатні, як оплата за ці консультаційні послуги».


2 Полковник  
0
В течение I квартала 2010 года отделом внутренней безопасности при Государственной налоговой администрации в Житомирской области УОБ ГНА Украины осуществлено 114 профилактических мероприятий, в том числе вынесено 13 официальных предостережений о недопущении работниками органов государственной налоговой службы противоправного поведения. http://www.zhitomir.info/news_59190.html

Об этом Житомир.info сообщил отдел внутренней безопасности при налоговой администрации в Житомирской области.


1 net1937  
0
В.о. начальника Коростишівської районної ДПА попався на хабарі в 20 тисяч.
http://news.city.zt.ua/krumina....pa.html

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz