Главная | RSSПятница, 29.03.2024, 17:28

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » 2010 » Июль » 11 » Малинський суд засудив екс-голову Брусилівської РДА на 9 років
Малинський суд засудив екс-голову Брусилівської РДА на 9 років
22:07
Майже два роки Голова Брусилівської районної державної адміністрації в Житомирської області Дейнеко В’ячеслав Федорович перебуває під вартою, в зв’язку з пред’явленням йому обвинувачення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання і одержання хабара). http://www.malyn.com.ua/index01062008.htm 

Кримінальну справу стосовно Дейнеко В.Ф. розглядає Малинський районний суд Житомирської області у складі суддів Збицької К.Д., Ярмоленко В.Г. і Тимошенко О.А.. За час судового розгляду, ми стали свідками безперервної і навмисної судової тяганини та свавілля. Неприховане цинічне знущання суддів над законами і Конституцією України продовжується і набирає обертів. Дейнеко В.Ф. знаходиться під вартою і безвинно відбуває покарання, а судді продовжують цей термін і наголошують, що єдиною підставою для подальшого тримання підсудного під вартою є тяжкість пред’явленого йому обвинувачення. Враховуючи стан здоров’я ув’язненого, слід констатувати, що судді свідомо намагаються фізично знищити підсудного ще задовго до постановлення вироку.

повідомляє Всеукраїнське громадське об'єднання "Центр захисту прав людини "Свобода"

P.S. По даній  справі Малинські судді перебували в нарадчій кімнаті з 07.07.10р. по 19.07.10р. включно та засудили екс-голову РДА на 9 років позбавлення волі. 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 208/2007-рп
Про відсторонення від посади голови районної державної адміністрації 
Відповідно до частини третьої статті 147 Кримінально-процесуального кодексу України відсторонити ДЕЙНЕКА Вячеслава Федоровича від посади голови Брусилівської районної державної адміністрації Житомирської області у зв'язку з притягненням його до кримінальної відповідальності. 
Президент України Віктор ЮЩЕНКО 
26 вересня 2007 року

За матеріалами антикорупційного бюро Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу щодо голови Брусилівського райсуду Житомирської області за ознаками ч.1 ст. 365 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Суддя незаконно зняв арешт з банківського рахунку на суму 1 млн. євро, відкритий на ім’я матері звинуваченого у хабарництві голови Брусилівської РДА Житомирської області В’ячеслава Дейнека.

Нагадаємо, у вересні в 2007 року працівники ГУБОЗ МВС України та УМВС України в Житомирській області під час отримання хабара у розмірі 850 тис. гривень затримали голову Брусилівської райдержадміністрації Житомирської області. Ці кошти він вимагав за сприяння у виділенні 12 га земельних ділянок біля с. Ставище Житомирщини. Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального Кодексу України (вимагання і отримання хабара). Державного службовця було заарештовано. Наразі розслідування кримінальної справи завершено і, звинувачений ознайомлюється з матеріалами слідства.

Упродовж 2007-2008 років за матеріалами спецпідрозділів БОЗ порушено 29 кримінальних справ за фактами вчинення злочинів головами райдержадміністрацій, районних та міських рад, а також їх заступниками. Зокрема, за фактами хабарництва – 12, зловживання владою або службовим становищем – 9, перевищення влади – 3, службового підроблення – 3, службової недбалості – 2.

Кримінальні справи порушувалися в АР Крим, Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Одеській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.
Прес-служба ГУБОЗ МВС України

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1889 | Добавил: net1937 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz