Главная | RSSПятница, 19.04.2024, 14:20

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » 2012 » Январь » 12 » BO"Свобода" та ВО "УДАР" против керівника Малинської податкової підполковника Г.Ткаченко
BO"Свобода" та ВО "УДАР" против керівника Малинської податкової підполковника Г.Ткаченко
20:17
                   

Із джерел BO «УДАР Віталія Кличка» стало відомо про нове пришестя на крісло керівника Малинської об’єднаної податкової інспекції, тільки у ранзі «виконуючого обов’язки», одіозного і дуже «відомого» у бізнесових ( і не тільки) колах підполковника Геннадія Ткаченка.

Геннадій Григорович уже керував податківцями Малинщини, справно справляв податки у малого та середнього бізнесу.

І коли побачив, що у нього це виходить добре, переключився на «крупний капітал», виїхавши по закінченні своєї служби на шикарному «Лексусі» у бік Дніпропетровська.

Але там не склалося, як гадалося, і одіозний Геннадій Ткаченко вернувся на Житомирщину і уже прийняв посаду у Новограді – Волинському, де вірно служив компанії Клименка ( екс - керівника міністерства доходів і зборів) і його оточенню.

І ось удача. Знову «хтось» вертає відомого податківця до Малина.

Складається таке враження, що Революція гідності відбулася тільки для простих українців, людей праці, а для бувшої еліти помінялись тільки крісла та територія.

Малинська організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка» звертається до Малинської влади: голови райдержадміністрації Мартинюка Ю.В., голови районної ради Савченка М. І., виконуючого обов’язки міського голови, секретаря міської ради Шостака О. Г. не допустити призначення на посаду керівника податкової інспекції чиновника, про «діяння» якого знає вся Малинщина.

У разі ігнорування вимоги представників громадськості, малинські « УДАРівці» разом зі своїм політичними та громадськими соратниками , будуть змушені закликати Малинчан до участі у мирній акції на знак протесту ігнорування думки та волевиявлення місцевої громади.

В. Литвиненко, голова Малинської міської організації політичної партії « УДАР – Віталія Кличка»

            Вже не перший місяць продовжуються "податкові перевірки" голови виборчої комісії округу № 67 на виборах Президента України, члена ВО "Свобода" Володимира Сахневича.
            Зараз справа набула відвертого загострення, пройшла стадію оскаржень дій податківців в обласній ДПА. 
            27 грудня 2011 року в Житомирському обласному управлінні ДПА відбувся розгляд скарги Володимира Сахневича щодо порушення при проведенні перевірки, фальшування результатів перевірки та неправомірного нарахування стягнення близько 300 тисяч гривень малинськими податківцями. 
            "Цинічності" податкового "терору" немає меж. Під час розгляду скарги в ДПА дружина В. Сахневича повідомила телефоном, що вже отримала поштою рішення від обласних податківців щодо розгляду скарги! Це при тому, що його офіційно викликають листом на 27 грудня, а на отриманому поштою рішенні позначено дату − 21 грудня. У відповіді визнаються порушення головного державного ревізора Г. Сидоренко та в. о. начальника Малинської ДПІ Г. Ткаченка, але лист для виявлення і покарання порушників надіслано самому винуватцю.
            Ткаченко чекає затвердження на посаду начальника Малинської ДПІ. Фальшовані документи та "віртуальні" акти визнано "технічними помилками", але вимоги до В. Сахневича щодо сплати 300 тисяч гривень не анульовано. 
            У зв'язку з цим я надіслав запити Президенту України, Голові Верховної Ради, Генеральному прокурору, Прем'єр-міністру, Голові СБУ, відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації", з проханням повідомити: 
            1. Чи внесено зміни до законів, за якими скарга на корупціонера направляється вищими держустановами на розгляд самому Ткаченку (як це робиться на Житомирщині!)? 
            2. Чи повинна була Житомирська ДПА притягнути до відповідальності винного у фальшуванні? 
Зважаючи на нескасовані вимоги штрафів, стягнутих за результатами перевірок, які визнано незаконними, малинський підприємець-свободівець Володимир Сахневич подав на дії податківців позов до обласного адміністративного суду. 
   
           Довідка: Про початок "перевірки" малинського підприємця-свободівця ми повідомляли наhttp://www.zhytomyr.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/025092/
    Василь Федоренко, 
   голова Малинської міської організації ВО Свобода
 
P.S. 13.08.12р. наказом Державної податкової служби -звільнено начальника Малинської ОДПІ Г.Г.Ткаченко.
 
Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Просмотров: 3156 | Добавил: net1937 | Рейтинг: 5.0/5 |
Всего комментариев: 4
4 Свобода  
0
податкова під керівництвом екс-корупціонера обростає криміналом

3 прохожий  
0
корупцію очолюють - корупціонери http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/857587

2 Мдпi  
0
Вiн може помститися

1 вадим  
0
давно пора гнать екс-корупціонера підполковника .... в Асторию

Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz