Главная | RSSПятница, 26.04.2024, 02:23

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 26 » Хто на Малинщині зупинить рейдерів?
Хто на Малинщині зупинить рейдерів?
20:19


Майже 80 судових засідань за два останніх роки провели керівники Малинського районного споживчого товариства та облспоживспілки з метою захисту майна.

Рейдерське захоплення підприємств не увінчалося успіхом, адже Малинський районний суд та Корольовський суд міста Житомира побачили у діях рейдерів намагання підробити документи та загарбати в центрі Малина добротні будівлі. Далі про свавілля окремих груп...

Якщо на початку організована рейдерська група намагалася проводити збори пайовиків і таким чином ввести своїх представників в керівництво районних споживчих товариств, то нині дії відбуваються за іншою схемою, - збори ніхто не проводить, а лише одна особа , відповідно до документів, які ми побачили і проводила збори, і обирала себе головою двох споживчих товариств, і підписувала протоколи і як за голову так званих зборів, так і за секретаря. Це вже явне порушення, але державний реєстратор чомусь його не помітив і видав документ на право власності.

Валентина Скуратівська - голова правління Малинської райспоживспілки: "І наші звернення, і від мене, як голови правління, і від пайовиків, що в районі діє група, яка хоче заволодіти майном, і ті оголошення у газетах, і ті порушення і понині проводяться незаконні рейдерські дії”.

Райспоживспілка, як вже повідомлялося виграла суди у Малині і в Житомирі, але на цьому вмілі махінатори не зупиняються. Вони проводять одні дії за іншими, підробляють документи. Але у цьому правоохоронні органи чомусь не бачать склад злочину. Колектив працює у нервозному стані.

Раїса Лещенко - ветеран кооперативного руху: "Кризовий період, але ми працюємо. Отримуємо зарплату, у нас появилася нова техніка, колектив добрий, працьовитий і хоче працювати”.

Нині справи судові продовжуються. Друкуються оголошення в газетах, що ніби-то і пропала печатка райспоживспілки, виготовлено вже й дублікат, а печать є і вона діюча. То хто зупинить рейдерів?

http://ruporzt.com.ua/oblasni_novini/22599-xto-zupinit-rejderiv.html

Просмотров: 932 | Добавил: net1937 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz