Главная | RSSВторник, 19.03.2024, 13:37

МалинMalin

   Malindorf  
Меню сайта
Главная » Архив материалов

 У Європейському суді з прав людини йде підготовка до розгляду судової справи №49317/07 родин малинчан. А тим часом, в Україні погіршується ситуація з дотриманням прав людини і відсутні результати у боротьбі з корупцією. Про це йдеться у щорічному звіті Європейської комісії про реалізацію європейської політики сусідства в Україні за минулий рік.

Євросоюз, зокрема, висловив стурбованість з приводу зниження рівня поваги до свобод і демократії в Україні. В країні за минулий рік зросла кількість насильства над журналістами та їхнього залякування. Водночас, не досягнуто помітних успіхів в розслідуванні таких випадків, зокрема - зникнення харківського журналіста Василя Климентьєва. Крім того, у звіті зазначено, що українські громадські організації і опозиційні партії скаржаться на обмеження свободи зібрань. Водночас, європейська комісія відзначає позитивні кроки України в реформуванні системи державного управління. Також певного прогресу досягнуто у питаннях посилення місцевог ... Читать дальше »

Просмотров: 772 | Добавил: net1937 | Дата: 27.05.2011 | Комментарии (0)

Стан додержання органами державної податкової служби області вимог законодавства при виконанні контрольних повноважень та правозахисної діяльності органів прокуратури у цій сфері – таке питання обговорювалося на розширенолму засіданні колегії прокуратури Житомирської області.

У Прес-службі прокуратури Житомирської області повідомили, упродовж останнього періоду в області спостерігаються негативні тенденції щодо збільшення податкового боргу. Зокрема, за останні чотири місяці заборгованість зросла майже на 30 млн. грн. і на сьогоднішній день становить 220 млн. грн. Перший заступник прокурора області Анатолій Чумаченко у своєму виступі наголосив на негативних тенденціях збільшення податкового боргу по платежах до зведеного бюджету.

Проведені перевірки щодо повноти виконання покладених на податкові органи контролюючих функцій та вжиття вичерпних заходів до зменшення заборгованості із сплати податків та наповнення доходної частини бюджету засвідчили наявність порушень у дія ... Читать дальше »

Просмотров: 782 | Добавил: net1937 | Дата: 23.05.2011 | Комментарии (0)

Новосілля у новобудові по вулиці Фрунзе 26в знову перенесено, не дивлячись на те, що державний акт здачі будинку підписано ще 2008 року. Будинок,  побудований за державні та приватні кошти, через недоліки та невизначеність балансоутримувача досі пустує.

   А єдина   міська лазня нині перебуває під загрозою закриття – попереджає громадськість її власниця. Проблема виникла не сьогодні, а тягнеться із 2006 року  із-за паперової волокити  довкола оформлення земельної ділянки.  

На заводі «Прожектор» відбулася зміна кері ... Читать дальше »

Просмотров: 747 | Добавил: net1937 | Дата: 08.05.2011 | Комментарии (0)

Вже третє тисячоліття учні, яких Ісус покликав в усьому світі будувати Його Церкву, збираються відсвяткувати Великдень. Сорокаденний Піст, що ми розпочали літургією Попільної Середи, добігає  до кінця і має приготувати нас до зустрічі з Воскреслим.

 Нехай очищені від бруду гріхів, ми досвідчимо зворушення і подив, який пережили апостоли перед пустим гробом Господнім! Нехай укріплені чудом навернення світу і нас до Бога, ми відкриємо нову дорогу серед повсякденних проблем і старих спокус! Нехай примирені з Богом і братами, ми відчуємо радість і мир осяяні нерукотворним світлом, що випромінює з Того, хто переміг смерть і дарує життя! Привіта ... Читать дальше »

Просмотров: 824 | Добавил: net1937 | Дата: 17.04.2011

Ветерани Малинського відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів зібрали більше тисячі підписів під зверненням до влади з приводу перегляду завищених тарифів на житлово-комунальні послуги та висловили недовіру заступнику міського голови, а також із інших питань, що турбують громаду нашого міста. 

Власть будет решать вопрос необоснованного повышения тарифов ЖКХ в регионах, сделав прозрачной систему ценообразования, заявила член парламентской фракции Партии регионов Ирина Горина, сообщает пресс-служба партии.
Она отметила, что «будут предприниматься различные механизмы для того, чтобы выравнивать тарифы на всей территории Украины, для того, чтобы они были на реальном возможном уровне платежеспособности населения. Они (тарифы - ИФ) должны быть соразмерны и адекватны предоставляемым услугам».

По словам И.Гориной, непрозрачная тарифная ситуация, повышение цен на энергоносители и существующие проблемы в ЖКХ стали почвой для ... Читать дальше »

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1003 | Добавил: net1937 | Дата: 16.04.2011 | Комментарии (1)

Справа № 2-а/0614/117/11 03 березня 2011 року м. Малин

П О С Т А Н ОВ А  І м е н е м  У к р а ї н и 
   
Малинський районний суд в складі:  головуючої судді - Міхненка С.Д. секретаря с/з – Ільніцької С.В.  

  за участю позивача , представника позивача –ОСОБА_2 , представника відповідача –Лузан Л.В. , третіх осіб на стороні відповідача: ОСОБА_4 та представника Малинського районного комунального підприємства по технічній інвентаризації –Оксютович Н.В. розглянув у відкритому судовому засіданні справу за адміністративним позовом ОСОБА_6 до виконавчого комітету Малинської міської ради про визнання дій щодо оформлення права власності на квартиру АДРЕСА_1 на ім’я ОСОБА_4 протиправними та визнання незаконним , нечинним та зобов’язати скасувати п.1.9 рішення № 45 від 17 лютого 2010 року виконавчого комітету Малинської міської ради , - 

ВСТАНОВИВ :

Позивач 26 січня 2011 року звернувся до суду з позовною за ... Читать дальше »

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1680 | Добавил: net1937 | Дата: 16.04.2011 | Комментарии (0)

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ Президенту України, Прем'єр-міністру України, Голові Верховної Ради України, народним депутатам України, депутатам Житомирської обласної ради

Депутати Житомирської обласної ради на своєму сесійному засіданні 17 березня 2011 року прийняли рішення щодо встановлення 9 травня червоних прапорів над всіма державними установами області, що стало предметом загальноукраїнського обговорення.

Як представники українського народу у вищому законодавчому органі, у різний час обрані громадянами України, розцінюємо реанімацію на державному чи місцевому рівнях символів комуністичної імперської держави, що "канула в лету”, як пропаганду сталінізму, прирівняного світовою спільнотою у своїх злочинах до нацизму. Вважаємо, свідомо чи несвідомо, акція Житомирської облради спрямована на розхитування основ державної незалежності України, у зв’язку з чим нагадаємо деякі, сьогодні вже загальновідомі історичні факти.
Збройне повалення країнами антигітлерівської коаліції фашистсь ... Читать дальше »

Просмотров: 980 | Добавил: net1937 | Дата: 07.04.2011 | Комментарии (1)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 14 15 »
Форма входа
Архив записей
Друзья сайта
  • Світовий конгрес українців
  • Католицький часопис
  • Малинське ВО Свобода
  • ІнфоМалин

  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz