Главная | RSSПятница, 29.03.2024, 18:19

МалинMalin

   Malindorf  
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Новини міста » Новини » Чи є у місті корупція або хто такий підполковник Т...?
Чи є у місті корупція або хто такий підполковник Т...?
net1937Дата: Четверг, 29.12.2011, 17:48 | Сообщение # 1
нарком
Группа: Администраторы
Сообщений: 19
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ
http://reyestr.court.gov.ua/Review/857587
У Х В А Л А і м е н е м У к р а ї н и
22 травня 2007 року К-4828/07 м. Київ
Колегія суддів Вищого адміністративного суду України в складі:
головуючого Смоковича М.І.,
суддів: Весельської Т.Ф., Горбатюка С.А., Мироненка О.В., Чумаченко Т. А.,
розглянувши у попередньому судовому засіданні в касаційній інстанції адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Державної податкової адміністрації у Житомирській області (далі - ДПА у Житомирській області) про визнання незаконним наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди, провадження по якій відкрито за касаційною скаргою першого заступника прокурора Житомирської області в інтересах держави в особі ДПА у Житомирській області на постанову Малинського районного суду Житомирської області від 21 грудня 2006 року та ухвалу Апеляційного суду Житомирської області від 21 лютого 2007 року,
в с т а н о в и л а :
У вересні 2006 року ОСОБА_1 звернувся в суд з позовною заявою, яку змінював та уточнював, до ДПА у Житомирській області про визнання незаконним наказу №НОМЕР_1 від 26 червня 2006 року про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди.
Вимоги обґрунтовував тим, що обіймав посаду старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах регіонального управління по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА в Житомирській області з 14 жовтня 2005 року. Звільнений з роботи за порушення службової дисципліни. Звільнення вважає результатом упередженого ставлення до нього з боку голови ДПА у Житомирській області. Крім того, незаконність звільнення вбачає у тому, що відповідачем порушений порядок накладення дисциплінарних стягнень. Зокрема, перед звільненням не було проведено службове розслідування, у нього не відбирались письмові пояснення, не було проведено атестацію, стягнення накладено після спливу терміну, встановленого законом та без погодження з начальником УБК ДПА України. На думку позивача, застосовуючи крайній захід дисциплінарного впливу, відповідач не врахував обставини, за яких вчинено проступок, наслідки цього проступку та його попередню роботу. Неправомірними діями відповідача йому заподіяно моральну шкоду.
Просив визнати незаконним наказ № НОМЕР_1 від 26 червня 2006 року про звільнення, поновити його на займаній раніше посаді та стягнути середній заробіток за час вимушеного прогулу, 20000 грн. на відшкодування моральної шкоди та 1000 грн. витрат за надання правової допомоги.

Постановою Малинського районного суду Житомирської області від 21 грудня 2006 року, залишеною без змін ухвалою Апеляційного суду Житомирської області від 21 лютого 2007 року, позов ОСОБА_1. задоволено частково, визнано незаконним наказ про звільнення, поновлено позивача на службі, стягнуто з ДПА У Житомирській області на користь позивача середньомісячний заробіток за час вимушеного прогулу.

У касаційній скарзі перший заступник прокурора Житомирської області, посилаючись на порушення судами першої та апеляційної інстанцій норм матеріального та процесуального права, просив скасувати оскаржувані рішення судів та прийняти нове рішення про відмову в задоволенні позову.

Позивач у запереченнях просив залишити рішення судів без змін, вважаючи, що вони ухвалені з дотриманням норм матеріального та процесуального права.
Касаційна скарга підлягає залишенню без задоволення з таких підстав.
Задовольняючи позов суди попередніх інстанцій виходили з того, що позивач не вчинив порушення за яке його було звільнено зі служби.


У Малині переслідують свободівця
http://www.zhytomyr.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/025092/


Malindorf
 
Форум » Новини міста » Новини » Чи є у місті корупція або хто такий підполковник Т...?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz