Главная | RSSПятница, 29.03.2024, 00:18

МалинMalin

   Malindorf  
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Новини міста » Новини » Моя праця — на благо Малинщини (газета Замок Володарів Малин / № 18 (88) від 5 травня 2011 р)
Моя праця — на благо Малинщини
net1937Дата: Среда, 11.05.2011, 14:45 | Сообщение # 1
нарком
Группа: Администраторы
Сообщений: 19
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Нещодавно минуло сто днів, як відомий у Малині, успішний політик, керівник потужного концерну «Замок Володарів» і просто щирий, цікавий співбесідник Геннадій Володимирович Ободзинський (на фото зліва) зайняв посаду голови Малинської райдержадміністрації. Про те, як ведеться робота в районі, про здобутки, плани, основні напрямки діяльності та нові підходи до керівництва голова РДА поділився з читачами «Замку Володарів».
— Геннадію Володимировичу, Ви на посаді голови РДА вже протягом ста днів. На Ваш погляд, цього терміну достатньо для того, щоб говорити про певні здобутки, робити якісь висновки?
— Керівництво райдержадміністрацією — це копітка, системна робота, у якій 100 днів, безперечно, не можуть бути визначальними. Адже за такий період зазирнути у кожну шпаринку просто неможливо. Однак за цей час вже окреслилася певна стратегія. Мені вдалося ознайомитися з реальним станом справ на момент призначення, хоч це було й нелегко, враховуючи деякі розбіжності у даних, які були надані різними структурними підрозділами. А ще я аудитував основні проблемні питання, що турбують громаду району, знайшов шляхи їх вирішення і навіть запустив механізми їх якнайшвидшого розв’язання.
— Чи допоміг Вам на новій посаді досвід, отриманий на попередній роботі?
— Звісно, адже одне з моїх найважливіших завдань — зміцнити економічний потенціал району, для чого потрібно вміти правильно аналізувати, оцінювати, планувати і презентувати переваги нашого регіону з метою залучення до співпраці інвесторів. А так як за освітою я менеджер-економіст і з власної практики знаю стиль мислення людей, пов’язаних з економічною діяльністю, то мені це вдається.
— У чому полягає Ваш індивідуальний підхід до роботи? Яке Ваше кредо?
— Успіх керівника — закладений у його команді, адже погодьтеся: без надійної кадрової основи працювати дуже важко. Тому відомий вислів «кадри вирішують все» для мене є пріоритетним. За сто днів я встиг не лише познайомитися з новим для мене, однак досить професійним і цілеспрямованим колективом, а й порозумітися з ним. Та водночас той же керівник повинен бути лідером та авторитетом, бо в іншому випадку у будь-якій структурі ніколи не буде порядку.
— На які напрямки діяльності, на Ваш погляд, працівникам РДА варто було б звернути увагу?
— Я переконаний: немає напрямків більш чи менш важливих. Кожне з управлінь займається своїм конкретним завданням, не менш важливим, ніж інші. Тому я впевнений, що колектив РДА налаштований на якісне та ефективне виконання своїх службових обов’язків.
— Наразі ходять розмови про реформування системи управління за рахунок скорочення штату. Чи варто працівникам райдержадміністрації боятися звільнень?
— Лише за умови, що працівники незадовільно, недбало та несвоєчасно виконуватимуть свої основні посадові обов’язки. Та й не варто забувати, що якість здійснення покладених на них функцій оцінює власне громада, яка є своєрідним орієнтиром: працюють добре — люди задоволені.
— Яких успіхів вдалося досягти за 100 днів? Що за цей час уже зроблено?
— Уже внесено суттєві корективи в основний документ стратегічного розвитку району — програму соціально-економічного розвитку. А одним із основних напрямків діяльності є створення сприятливого інвестиційного клімату. Проведено перемовини з ТОВ «ЛОТУРЕ-АГРО» щодо розвитку підприємницької ініціативи в агропромисловому комплексі району. Saftash Company Ltd планує збудувати на території району комбікормовий завод. У Владівці та Скуратах потужна фірма «ПЕГАС-АГРО» вже посіяла 300 га ріпаку. А нещодавно швецька фірма «Де Лаваль» презентувала свій проект по будівництву молочно-товарної ферми. Йде робота у напрямку розвитку дошкільної освіти, зокрема було відкрито два садочки в Слобідці (на фото справа) та Ворсівці. На підприємствах, установах та організаціях району створено близько ста нових робочих місць. У планах обладнання модульної котельні в Гранітному. На жаль, у спадок від попередників нам залишилося декілька проблемних об’єктів, зокрема кінотеатр та ЦРА № 28. Проте вже вдалося оформити технічну документацію по кінотеатру та зупинити ріст заборгованості по заробітній платі в ЦРА № 28. А ще приємно відзначити, що під час зазначеного періоду в районі була створена шоста прийомна сім’я.


Malindorf
 
Форум » Новини міста » Новини » Моя праця — на благо Малинщини (газета Замок Володарів Малин / № 18 (88) від 5 травня 2011 р)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz