Главная | RSSПятница, 29.03.2024, 10:36

МалинMalin

   Malindorf  
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Новини міста » Новини » Голова Брусилівської РДА у Малинському суді (http://www.odnasprava.org.ua/?menu=info&id=25&idnew=107)
Голова Брусилівської РДА у Малинському суді
net1937Дата: Воскресенье, 11.07.2010, 21:28 | Сообщение # 1
нарком
Группа: Администраторы
Сообщений: 19
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Майже два роки Голова Брусилівської районної державної адміністрації в Житомирської області Дейнеко В’ячеслав Федорович перебуває під вартою, в зв’язку з пред’явленням йому обвинувачення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання і одержання хабара).
Кримінальну справу стосовно Дейнеко В.Ф. розглядає Малинський районний суд Житомирської області у складі суддів Збицької К.Д., Ярмоленко В.Г. і Тимошенко О.А.. За час судового розгляду, ми стали свідками безперервної і навмисної судової тяганини та свавілля. Неприховане цинічне знущання суддів над законами і Конституцією України продовжується і набирає обертів. Дейнеко В.Ф. знаходиться під вартою і безвинно відбуває покарання, а судді продовжують цей термін і наголошують, що єдиною підставою для подальшого тримання підсудного під вартою є тяжкість пред’явленого йому обвинувачення. Враховуючи стан здоров’я ув’язненого, слід констатувати, що судді свідомо намагаються фізично знищити підсудного ще задовго до постановлення вироку.


Malindorf
 
net1937Дата: Воскресенье, 11.07.2010, 21:31 | Сообщение # 2
нарком
Группа: Администраторы
Сообщений: 19
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Шановний пане Президент,
Ми добре розуміємо, що Ви доволі обмежені у часі щодо розгляду заяв громадян, але вкрай надзвичайні обставини які тривають більше 3-х років вимусили нас звернутися до Вас задля того, щоб уберегти від подібного свавілля збоку податкової міліції та суду тисячі жінок - матерів в Україні, що працюють бухгалтерами і керівниками та виховують малолітніх дітей.
Вся передісторія цієї справи розпочалася в 2005 році, коли після чергової податкової перевірки ДП «Малинський лісгосп АПК» – податкові міліціанти Житомирського СВ ДПА порушили кримінальну справу за начебто ухилення від сплати податків вчинене вагітною жінкою. Справа в тому, що податкова перевірка і слідчі дії відбувалися у період відсутності головного бухгалтера Жабровець Л.І. на робочому місці - у зв’язку з її відпусткою пов’язаною з першою вагітністю та пологами.

Податкову перевірку розпочали на початку декретної відпустки головного бухгалтера Л.Жабровець та у присутності в.о.головного бухгалтера і нового керівника, які дружньо без будь-яких заперечень підписують всі документи та покладають на старе керівництво всю відповідальність. При цьому звинуваченим навіть не дали можливості своєчасно ознайомитися з матеріалами перевірки та оскаржити їх. Мабуть все це було зроблено з метою усунення головного бухгалтера Л.Жабровець від службової діяльності після виходу з декретної відпустки. За результатами цієї перевірки донараховують 200т.грн податку на прибуток за період 2004-2005р., які було сплачено до бюджету.
А далі, з початку 2006 року слідчий Житомирського СВ ПМ ДПА порушує кримінальну справу відносно головного бухгалтера Л.Жабровець та за місяць передає її до Малинського райсуду. На протязі 2006-2007 років ця кримінальна справа «грузне» в Малинському райсуді із-за відсутністю складу злочину в діях головного бухгалтера та не недоведеністю умислу в діях вагітної жінки. В порушення вимог ст.21 КПК - справа слухається у відсутність захисту. І коли суддя В.Г.Ярмоленко зрозумів, що справа розвалюється , він задля захисту честі мундиру, нехтуючи процесуальними порушеннями, справу направляє на додаткове розслідування і експертизу замість того, щоб взагалі її припинити. А далі слідчим замовляється експертиза матеріалів податкової перевірки і дій головного бухгалтера Л.Жабровець у приватній аудиторській фірмі м.Житомир. Не погоджуючись з проведенням аудиторської перевірки у фірмі на підконтрольній і підзвітній податковій міліції території , обвинувачена заявляє незгоду. Та марно, бо слідчим не беруться взагалі до уваги заперечення жінки-матері. Після вдалої оборудки з експертизою , копії матеріалів якої обвинуваченій для оскарження не надаються. А сама кримінальна справа, вже 2008 року з переписаним обвинувальним висновком повертається у Малинський райсуд тому ж судді і в.о.голови цього ж суду В.Г.Ярмоленко.

2008р. враховуючи всю складність і абсурдність ситуації, беззахисна жінка-матір звертається за допомогою до відомих в місті фахових юристів-практиків і вони погоджуються захищати її інтереси в Малинському судді. Однак це не входило в плани керівника Малинського райсуду. І в судовому засіданні 14.03.08р. суддя В.Г.Ярмоленко своєю постановою відмовляє жінці на 9-му місяці другої вагітності в допуску до справи її захисту, при цьому грубо нехтуючи рішенням конституційного суду України №13-рп/2000 та Міжнародними конвенціями чинними в Україні. Після цього обвинувачена за порушення присяги судді, заявила недовіру та відвід нелегітимного головуючого згідно ст.57 КПК…
Виходячи з вищевикладеного та керуючись чинним законодавством, задля захисту всіх жінок в Україні, просимо ВАС пане Президент, як гаранта дотримання вимог Конституції України - зупинити беззаконня чиновників навколо вагітної жінки. Адже по своїй природі, беззахисна жінка-мати не може рахуватися в європейському суспільстві кримінальним елементом, як би то не хотілося деяким чиновникам протягом 2-х років - задля свого кар’єрного росту, благополуччя та задоволення амбіцій.

Голова Малинського міськвідділення О.Д.Грищенко
об’єднання ветеранів, член всеукраїнської ради
Юрист - Правозахисник А.П.Якименко
17.03.2008р.

Прикрепления: 2733669.jpg (175.0 Kb)


Malindorf
 
net1937Дата: Воскресенье, 11.07.2010, 21:41 | Сообщение # 3
нарком
Группа: Администраторы
Сообщений: 19
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Нищевказаного мого родича наркома УРСР Голубятникова було страчено рішенням Верховного суду, а потім реабілітовано у зв'язку з відсутністью злочину, перед родиною ніхто навіть не вибачився за судовий злочин...
В Галузевому архіві СБУ зберігається таємна кримінальна справа 1937 року №37679-ФП та інші за звинуваченням керівників вищого господарського апарата УРСР у приналежності до антирадянської української націоналістичної організації.
За матеріалами кремлівських слідчих на протязі 1930-1937 років на Україні діяла – Українська націоналістична організація під керівництвом – Голови Ради народних комісарів УРСР –Любченко Панаса Петровича. До Української націоналістичної організації за сфабрикованими даними кримінальних справ входили: заступник голови Верховного суду УРСР – Войцехівський; секретар президії ЦК УРСР – Зиненко, його заступник Кузоятов; нарком радгоспів УРСР – Крих; нарком комунхозу - Голубятников ; наркомзем УРСР – Моисеенко; заступник голови Госплана УРСР – Качинський ; директор Госбанка – Певзнер; заступник наркомфина УРСР – Кочергин; заступник наркомпищепрома УРСР - Лісовик; наркомсобеса УРСР – Кудрин; голова Київського облисполкома – Василенко; голова Вінницького облисполкома – Трилінський ; голова Чернігівського облисполкома – Зегер; секретар Чернігівського обкому КП(б)У – Маркитан; голова правління Всеукраїнської коопспілки – Гаврилов; директор сахартреста – Синяков та інші
Московська влада вироками Верховного суду СРСР піддала репресіям всіх вищевказаних патріотів українського народу, за те, що в буремні 30-роки ці люди мали великі сумніви щодо правильності генеральної лінії кремлівського комуністичного режиму відносно українського села та щодо перебільшених планів Сталіна у хлібозаготівлі на Україні.
Цитата із протоколу допита реабілітованого наркома М.Д.Голубятникова 1937р: (уродженця м.Старобельск)« Я рахував , що плани хлібозаготівлі являються перебільшеними , і що їх виконання ускладнить положення на селі і безпосередньо призведе до продовольчих ускладнень і недовольства селян. Рахуючи, що сумніви у вірності генеральної лінії партії маються не тільки у мене, я став шукати навколо себе людей із схожими поглядами і їх підтримку. На цю тему я балакав з Маркитаном (секретар Чернігівського обкому) і в розмовах ми виявилися однодумцями в питанні оцінки положення на селі, незгодою з політикою партії і необхідністю боротьби за зміну цієї політики»
Прикрепления: 6709844.jpg (180.4 Kb)


Malindorf
 
Форум » Новини міста » Новини » Голова Брусилівської РДА у Малинському суді (http://www.odnasprava.org.ua/?menu=info&id=25&idnew=107)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz